Dr. Lupo Cipőbolt

A Dr. Lupo Cipőbolt a történelmi múltú fürdőváros Sárvár szomszédságában, Rábapatyon található. A 84-es számú főforgalmi út mellett várja az érdeklődőket a kikapcsolódás, vásárlás és szórakozás egyedülálló lehetősége.

A Dr. Lupo Cipőbolt története 1992-re tekint vissza, mikor is egy 25 m2-es helyiségben indult útjára a cipőkereskedés. Az azóta eltelt évek alatt folyamatosan növekvő alapterületen és bővülő kínálattal érte el mai arculatát.

                  

"Mindenkinek kínálunk cipőt 18-tól 50-es méretig! 

Boltunk kínálatából több üzletrészen válogathatnak.
Főépületünkben találják az I. osztályú női-, férfi- és gyermekcipők legfrissebb modelljeit.
Hölgyek részére ajánljuk az Acord, Alpina, Anna Viotti, Caprice, Claudio Dessi, Emis, Estrella, Högl, Inuovo, Kati, Lorenzo’de Pazzi, Marco Tozzi,  Tamaris, márkanevekkel fémjelzett alkalmi és utcai cipőket; a kényelmi kategóriát előnyben részesítőknek pedig a  Batz, Bioeco, Jana, Josef Seibel, Romika és Tanex termékeket.
Az Urak igényeire gondolva a tradicionális olasz bőr Bugatti cipők mellett Imac, Josef Seibel, Lavaggio és Zen lábbeliket is forgalmazunk.
A család legifjabb tagjairól sem feledkeztünk meg, már az első lépésektől kezdve gondoskodunk a megfelelő lábravalóról, például Asso, D.D.Step, Linea, Ponte20, Primigi, Richter, S.Oliver márkájú gyermekcipőkkel gyermekrészlegünkön.
 
A nálunk található egyedülálló Crocs papucsok ideálisak bármely hétköznapi- és szabadidős tevékenységhez.
Természetjárók részére a Teva túra- és funkcionális, illetve Adidas, Nike  és UnderArmour sportcipőket javasoljuk.
Az otthoni kényelem (5Zones, Dr, Batz, Medic-o) és a wellness hétvégék (Ipanema, Rider) elengedhetetlen kellékei a kínálatunkban is megtalálható komfort - és strand papucsok.
A Geox termékcsalád, lélegző talppal tartja egészségesen az egész család lábát.
Nők és férfiak körében is kedvelt Helly Hansen, Pepe Jeans, S.Oliver, Skechers, Tom Tailor világmárkák is megtalálhatók kínálatunkban.
A Geox, S.Oliver, Jana és Marco Tozzi mintacipők különösen a 37-es lábú hölgyek és 42-es lábú urak érdeklődését keltik fel jutányos árfekvésükkel.
 
Emeletünkön, az úgynevezett outlet részlegünkön I. és II. osztályú, valamint felújított női- férfi- és gyermekcipők kedvező áron kaphatók.
 
Üzletünk utcafronti részén, ruházati részlegünkön divat- és márkatermékek (Geox és Mustang) széles választékát kínáljuk.
A kiegészítőkről sem feledkeztünk meg; táskák, övek, zoknik, harisnyák bőséges kínálatából válogathatnak.
A nálunk vásárolt termékek minőségének megőrzésére kiváló színvonalú cipőápoló- és tisztítószerek is megvásárolhatók.
 
Tavasszal és ősszel időszakosan "B" épületünk is üzemel, így szezonváltáskor kibővített kínálattal várjuk a hozánk érkezőket.
 
                       
 
Megalakuláskor „A család cipőboltja” mottót választottuk, hiszen szerettük volna, ha a család minden tagja szívesen jönne hozzánk, és jól érezné magát nálunk. A természet és az állatok közelsége mindig kiemelt szerepet játszott és ez az évek során védjegyünké vált. Üzletpolitikánk szerves része a fenti értékek megőrzése és a vásárlók elégedettsége.
 
Az eltelt évek alatt hagyománnyá vált, hogy tavaszi és őszi szezonnyitó vásárt tartunk. A börzéken zenés fellépőkkel, színes műsorral és engedményekkel kedveskedünk vásárlóinknak.
 
2012. nyarán az "Egészséges életmód programsorozat a Scarpa Lupo Kft.-nél" című projekt megvalósításához kezdtünk (azonosító száma: TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0314). Dolgozóink életmódtáborban voltak, sportfoglalkozásokon vettek részt, előadásokat hallgattak meg. Azóta is folyamatosan szervezünk gyalog -és biciklitúrákat, vetélkedőket, házi bajnokságokat.
 
2012. őszén a "Mikro- és kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése" című Új Széchenyi Terves pályázat keretében (száma: GOP-2.1.1-11/A) kettő Vbine Vawt, függőleges tengelyű szélturbinát helyeztünk üzembe üzletünk udvarán, ezzel termelve zöld energiát cégünk számára, továbbá számítástechnikai fejlesztést is sikerült megvalósítanunk.
 
                           

Látogasson el hozzánk,

és ha éppen csak kávézni, játszani, kikapcsolódni szeretne,

számunkra az ugyanolyan fontos, mint a családi nagybevásárlás.

Legyen részese Ön is a Dr. Lupo élménynek!

Betöltés...
Betöltés...